Autolike 2015 By Ejam

Posted by Kyrul Sparkx on 12:51 AM, 16-Jul-14

Ingin dapat berpuluh beratus beribu 'LIKE' di status dan gambar anda ? Kini mudah dengan Auto Like 2014
ikuti langkah2 dibawah

1. Login Ke facebook

2. Ubah Post Anda Ke 'Public'

3. Hidupkan Pengikut Anda. Jika Belum, Klik Sini

Who Can Follow Me?

=Public

Follower Comment

=Public

4. Jika Sudah, Pilih Salah Satu Autolike Dibawah

Autolike v.1 Autolike v.2 Autolike v.3

5. Autolike ini tanpa token. Pilih salah satu autolike tadi dan masukkan ayat anda atau terus tekan 'SHARE' dan nikmatilah 'LIKE' secara percuma

BOT KOMEN 2014

Posted by Kyrul Sparkx on 01:49 AM, 03-Jun-14

Assalamualaikum . Pagi ini admin nak kongsi dengan korang satu bot generator yang popular kat facebook . Popular sebab ? Sebab ada setengah orang malas nak komen kat status kawan-kawan . Jadi mereka gunakan Bot Generator sebagai penolong mereka. Anda ingin mencuba ? Tapi taktahu dimana ada ? Token sudah expired ? Token tak dapat digunakan ? Herrr *Geram-geram* hahaha... [Read More]

Cayaha Aneh Di Norway

Posted by Kyrul Sparkx on 08:42 AM, 07-Feb-13

ThumbnailOSLO – Satu cahaya misteri seperti lingkaran ubat nyamuk muncul di utara Norway menyebabkan ribuan penduduk di situ kebingungan, lapor sebuah akhbar semalam. Saksi-saksi dari wilayah Trondelag sehingga ke Finnmark mendakwa, fenomena itu bermula dengan kemunculan satu cahaya biru meluncur naik dari sebalik sebuah bukit. Ia kemudian berhenti di tengah udara dan mula melingkar dengan membentuk satu pusaran gergasi meliputi... [Read More]

Opera Turbo

Posted by Kyrul Sparkx on 04:12 PM, 18-Dec-12

ThumbnailAssalamualaikum sahabat2 mwb sekalian . tanpa banyak cerita , saya mahu kongsi Opera Turbo apa itu Opera Turbo ?? untuk melajukan loading hp anda seperti menggunakan WiFi tak perlu di - install , download , cuma klik sahaja link ini . semudah abc . mungkin dah ramai orang tahu . tapi apa salahnya kalau saya berkongsi untuk newbie . Mahu cuba ?? Klik... [Read More]

update status via suka hati

Posted by Kyrul Sparkx on 05:32 AM, 13-Dec-12

AMARAN !!! UNTUK OPERA MINI YANG ORIGINAL SAHAJA Assalamualaikum . Baiklah hari ini aku nak ajar korang cara2 update status via " apa saja yang korang suka " . Contoh via toilet . Via superman . tapi kena laa ikut langkah2 dia dulu . 1 . Login ke Facebook 2 . Buat NEW TAB dan edit url bar . selepas itu tulis http://www.facebook.com/developers/createapp.php 3 .... [Read More]